Cele mai frumoase cupluri ale anului 2011

M. D. 31 Decembrie 2011, Ora 22:00, 0 comentarii

2011 a fost anul marilor schimbari pentru multe staruri de la Hollywood: unele s-au despartit, dar si-au gasit repede consolarea în bratele altcuiva, altele s-au împacat, s-au pus pe facut copii si au declarat în gura mare ca soarele a rasarit si pe strada lor.

La final de an, îti prezentam cele mai frumoase si surprinzatoare povesti de amor care au luat nastere la Hollywood, în 2011, si te invitam sa votezi ce vedete formeaza cel mai placut cuplu de peste Ocean.

Cântaretei îi plac la nebunie barbatii si nu sta pe gânduri atunci când lucrurile nu mai merg într-o relatie. Îsi paraseste partenerul si se arunca repede în bratele altui mascul. Cu trei casnicii ratate la activ si numeroase alte relatii esuate, Jennifer Lopez (41 ani) se iubeste de câteva luni cu dansatorul Casper Smart (25 ani). Relatia celor doi a luat nastere la scurt timp dupa ce J.Lo a divortat de cântaretul Marc Anthony, dupa 7 ani de casnicie.

Cei doi s-au cunoscut în urma cu 17 ani, când au filmat pentru "Cursa infernala", însa abia luna trecuta s-au cuplat. Potrivit presei internationale, Keanu Reeves (47 de ani) a placut-o pe Sandra Bullock (47 ani) din prima clipa când a întâlnit-o, însa ea nu a avut ochi pentru el. La un an de când a divortat însa de Jesse James, pentru ca a înselat-o, actrita l-a primit pe Reeves în viata ei. Si bine a facut! De când este cu el e numai un zâmbet, semn ca a uitat dezamagirile în dragoste de care a avut parte de-a lungul vietii.

Jennifer (42 ani) si Justin (37 ani) s-au cunoscut în 2010, pe platourile de filmare ale productiei “Wanderlust”, si s-au cuplat la începutul lunii mai. De atunci sunt nedespartiti, iar "Cea mai sexy femeie din toate timpurile", asa cum a fost desemnata Jennifer Aniston anul acesta, pare sa fie fericita pe plan amoros. Oare si-a gasit aceasta, în sfârsit, sufletul pereche?

Nu au confirmat idila dintre ei, însa apropiati ai lor au declarat pentru presa internationala, ca Mendes (37 ani) si Gosling (30 ani) s-au îndragostit, în toamna, pe platourile de filmare ale peliculei "The Place Beyond the Pines". De atunci paparazzi le-au urmarit fiecare miscare si se pare ca între cei doi actori din Cetatea Filmului exista... iubire.

Actrita americana Blake Lively (24 de ani) s-a despartit de Leonardo DiCaprio (36 de ani), în octombrie, pentru ca acesta îsi dorea o familie si nu a avut nevoie de multe zile pentru a-l uita pe acesta. Dupa câteva saptamâni, aceasta si-a gasit refugiul în bratele canadianului Ryan Reynolds (35 de ani), partenerul ei din filmul “Green Lantern”.

Tie care dintre cele 5 cupluri noi ti se pare cel mai frumos de la Hollywood?


View the original article here

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...