Lady Gaga face de toate

În ceea ce priveşte numărul de albume vândute (numărătoarea oficială) anul acesta, bătălia albumelor de pe teritoriul Americii s-a dat între “21“-ul Adelei şi “Born this way“-ul lui Lady Gaga, însă mămica monstruleţilor a ţinut morţiş să fie ea pe primul loc şi şi-a oferit albumul spre vânzare (o perioadă, ce-i drept) la un preţ foarte mic (0,99$ parcă) , un fel de “3 la 10 mii” românesc. Apelând la această strategie (interpretată de mulţi că o încercarea de trişare a numerelor oficiale) Lady Gaga s-a cocoţat lejer pe locul 1, însă nici Adele nu a rămas cu mult în urmă.

Pentru ca pe viitor să se evite astfel de şmecherii gagaliceşti, cei ce alcătuiesc topurile anunţă reguli noi, astfel că dacă cineva va mai apela pe viitor la strategia Lady Gaga albumele vândute la preţ redus nu se vor mai pune la numărătoarea mare.

În rest, Găguţa face turul emisiunilor pentru a-şi promova noul single “Marry the night“. Pe unde se duce, pune laba pe microfon şi se apucă de cântat. Şi de cele mai multe ori îi iese de la foarte bine în sus! Tot ce face pe scena e atât de Gaga: cântă live, dansează şi se joacă în mod constant cu decorul şi cu outfiturile.Cum prinde o noapte, cum se mărită cu ea! :p

Acum 2 zile a fost la un show tv, unde a interpretat o versiune acustică a măritişului cu noaptea, având în faţă doar un pian (şi pe cap o fundă imensă roz).

Ne aţâţă cu ceva imagini din noul clip, care se anunţă a fi unul epic, atât de Gaga! Sunt curios legat de ce o sa iasă, căci de curând s-a despărţit (profesional vorbind) de o tipă ce a ajutat foarte mult la crearea brandului Lady Gaga.

Până la lansarea clipului vă las cu prestaţia de la emisiunea menţionată mai sus.

Share

Articole similare:Lady Gaga a vândut 1,1 milioane albume în prima săptămână de la lansareLady Gaga SupremeLady Gaga face echilibristică pe platforme fără tocLady Gaga, aşa cum n-aţi mai văzut-o!Lady Gaga a suferit o transformare drastică

--

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...