Inna vrea o viaţă însorită

Inna este o ambasadoare a luptei împotriva violenţei domestice; ea şi alte 13 femei din diferite domenii au acceptat să pozeze în ipostaze de victime ale bătăilor.

Inna a făcut un pas în plus alegând să-şi promoveze noul single “Endless” printr-un clip cu tematică lansat pe 25 noiembrie (ziua internaţională a eliminării violenţei împotriva femeilor). Campania a prins viaţp şi în online (cum era firesc) şi s-a materializat printr-un link cu versuri din noul single semnat Inna:  bringthesuninmylife.com

Este o situaţie win-win de ambele părţi. Câştig pentru campanie, Inna nu este un nume mic la ora actuală şi câştig pentru Inna: clip nou, un plus de imagine. Şi Inna împuşcă astfel două raţe dintr-o lovitură!

Este un clip în care îi putem vedea o latura sensibilă a divInnei, aceea de victimă, o femeie îndurerată, rănită şi temătoare. Îmi place mesajul transmis, acela ca vocea fiecărei victime contează, că împreună pot schimba ceva! În sfârşit un clip de-ai ei spune ceva, însă nu-mi place să o vad tristă… Sunt obişnuit să o văd zâmbind, ţopăind plina de energie şi acum vad o Inna ştearsă, epuizată, sleită de puteri.

Clipul este după continuare, alături de o poza sugestivă din campanie.

Voi ce parere aveţi?

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...