Bălăniţa reinventează Moşul- partea a 2a

Andreea Bălan e prima (cred) de la noi ce dă startul sezonului cu chestii de Crăciun de la noi. Şi prin chestii a se înţelege melodii noi, shootinguri “crăciuneşti” şi costume sexy de Crăciuniţe, nu colinde! Doamne fereşte

Şi astfel, blonduţa cu mişcări de iepuraş scoate de la naftalină un hit marca Andre. E zicala românească “acceaşi Mărie, cu altă pălărie”. Dacă în anii de glorie Andre, alături de Andreea Antonescu, ne-a prezentat un moş tinerel, adaptat vremurilor de atunci, iată că anul ăsta Andreea B. schimbă hitul pe ici pe colo prin părţile esenţiale şi-l împachetează corespunzător anului 2011.

La prima ascultare piesa pare reînregistrată (parcă e vocea actuală a Andreei) şi are un aer fresh, trebuie să recunosc.

Dansatoarea cântăcioasă a pregătit şi un show cu tematică de Crăciun: Christmas Party, unde ea şi restul iepuraşelor din echipa sa se vor transforma în Crăciuniţe şi vor hipnotiza partea masculină a publicului şi nu numai.

Invitată la “Răi da’ buni” şi trasă de limbă de Mihai Morar să spună o răutate cât de mică despre Andreea Antonescu, Bălăniţa s-a comportat ca o profesionistă şi a reuşit să evite toate înţepăturile realizatorului.

“Andreea este foarte ocupată acum. Este mămică şi trebuie să aibă grijă de fetiţă şi deocamdată… Este foarte simplu! Eu sunt prietena ei, sunt naşa fetiţei ei, ne înţelegem extraordinar de bine, dar muzical nu ne regăsim. Ea caută alt gen, ea vrea să cânte alt gen. Eu sunt cu dansul, sunt cu Petrişor. Am proiectele mele. Nu am putea să ne regăsim pe scenă împreună pentru că avem stiluri diferite”

Nu ştiu ce amintiri vă trezeşte vouă, însă cu siguranţă “Noapte de vis” e deja un evergreen românesc. Cred că aproape toţi putem fredona cel puţin jumătate de melodie din amintiri.

Păreri?

Share

Articole similare:Andreea Bălan, tre’ să-şi facă update la lookAndreea Bălan este mai stilată, mai glamouroasăAndreea şi Petrişor au dansat din nou, dar nu pentru noteAndreea Bălan recunoaşte…Andreea Bălan se mândreşte cu trecutul ei în trupa Andre

--

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...