Zavoranu catre Pepe: “Este o prostitutie sa ramai prieten cu fostul sot”

Zavoranu catre Pepe: “Este o prostitutie sa ramai prieten cu fostul sot”: "





de Christian Stan | 10.03.2011


vizualizari: 280 | comentarii: 0





Oana Zavoranu a depus azi dimineata actele de divort la Judecatorial Sectorului 3 din Bucuresti si a declarat jurnalistilor ca nu il mai recunoaste pe Pepe, care da dovada de lasitate in fata ei. Zavoranu a spus ca exclude posibilitatea de a ramane prietena cu fostul sot. …






Oana Zavoranu si avocatii ei s-au prezentat in aceasta dimineata la Judecatoria Sectorului 3 din Bucuresti, acolo unde vedeta a depus actele de divort.


“El este barbatul vietii mele, iar el ar minti daca ar spune ca eu nu sunt femeia vietii lui. Se insala daca el crede ca va putea ramane amic cu mine. Este o ‘prostitutie’ sa ramai prieten cu fostul sot”, a declarat Oana jurnalistilor.


“Ceea ce m-a deranjat la modul sincer in toata treaba asta a fost lasitatea pe care nu o recunosc la acest barbat. Eu l-am considerat un om extrem de curajos si de responsabil. Modul in care a ales ca un las sa fuga… chiar si in momentul asta nu are curajul sa dea ochii cu mine, m-a pus pe ganduri. Unde este barbatul pe care stiam ca ma pot baza?”, a mai declarat Zavoranu.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...




"

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...