Clipul Romaniei la Eurovision, filmat in biserica de gheata

Clipul Romaniei la Eurovision, filmat in biserica de gheata: "


Posted by admin on March 11th, 2011








de Ana Macovei | 11.03.2011


vizualizari: 17 | comentarii: 0





TVR a finalizat in aceste zile videoclipul melodiei Change care reprezinta Romania la concursul Eurovision 2011 din Germania. Fanii vor putea urmari in premiera acest clip pe www.tvr.ro/eurovisionromania din 12 martie, dupa care va incepe difuzarea lui pe posturile TVR. …





De luni, 14 martie, acest videoclip va fi predat tuturor televiziunilor participante la concursul Eurovision din acest an si va fi trimis apoi catre jurnalistii, fanii, radiourile si siteurile internationale specializate pe Eurovision.


Clipul este o productie TVR cu sprijinul Schneider Production si a fost filmat la jumatatea lunii februarie 2011. Locatiile alese sunt cateva dintre cele mai frumoase destinatii turistice: Castelul Bran, hotelul si biserica de gheata de la Balea Lac, Salina Turda, zona Bran – Moeciu.



Echipa a dorit sa filmeze si la Babele, insa telecabina nu a functionat in acea perioada din cauza vantului puternic si a vremii nefavorabile. De altfel, vremea a dat emotii echipei in toate cele patru zile de filmare, mai ales la Balea unde exista riscul ca echipa sa ramana blocata pe munte din cauza viscolului.


In ciuda gerului din cele patru zile de filmare, intreaga echipa s-a bucurat de o caldura si ospitalitate deosebita din partea gazdelor, indiferent de locatie.


Managementul si proprietarii Castelului Bran au facut toate eforturile pentru a asigura cele mai bune conditii de filmare, iar sefii complexului Cheile Gradistei au tinut personalul peste program mai bine de doua ore ca sa-i astepte pe oaspeti cu masa.


Un sprijin important a venit si din partea conducerii primariei Turda care a ajutat echipa cu cazarea si filmarea la Salina Turda si au adus circa 150 de adolescenti care apar in videoclip.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tags: ,






You can leave a response, or trackback from your own site.

"

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...