Bryan Ferry serbează Ziua Muncii cu românii

Bryan Ferry serbează Ziua Muncii cu românii: "

Bryan FerryCunoscut sub numele de „Mr. Cool”, celebrul muzician va susţine un spectacol în Capitală, pe 1 mai, la Sala Palatului. Renumitele piese ale lui Bryan Ferry, precum “Slave To Love“, “Don’t Stop The Dance“, “More Than This“, “One Night” sau “Avalon“, vor putea fi ascultate LIVE de publicul român.



Artistul în vârstă de 65 de ani a devenit celebru alături de trupa Roxy Music, pe care a fondat-o în 1970, şi alături de care a lansat albume care s-au vândut în mii de exemplare în toată lumea. Concertul de la Bucureşti face parte din turneul de promovare al celui mai noi album al său, “Olympia“, pentru care a colaborat cu foştii membrii Roxy Music dar şi cu artişti celebrii: David Stewart (Eurythmics), Johnny Greenwood (Radiohead), Flea (Red Hot Chilly Peppers), Scissor Sisters, Groove Armada şi David Gilmour (Pink Floyd).


Biletele sunt disponibile pe eventim.ro şi în reţelele magazinelor Germanos, Orange¸Vodafone, Domo, în librăriile Humanitas şi Cărtureşti, dar şi la Sala Palatului, putând fi procurate la următoarele categorii de preţ în funcţie de poziţia în sală: 100, 140, 180, 240 şi 300 de lei, până la data de 20 martie; 120, 160, 210, 280 şi 350 de lei, în perioada 21 martie – 1 mai.


Articol publicat la 11-03-2011 de catre Monica Ilie


 


"

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...