Ştefan Bănică Jr. vrea ca spectacolele sale de Ziua Femeii să devină o tradiţie.

Ştefan Bănică Jr. vrea ca spectacolele sale de Ziua Femeii să devină o tradiţie.: "

Ştefan Bănică Jr., un romantic desăvârşit, vrea să pornească o nouă tradiţie pentru a sărbători ziua femeii: aşa cum şi în perioada Crăciunului susţine mai multe concerte, şi în luna martie va avea două concerte, sub numele 'Te iubesc, femeie'.


'Sunt foarte multe cântece de dragoste adunate de-a lungul timpului pe albumele mele, pe care nu le-am exploatat. Aceste concerte sunt, în primul rând, un omagiu, un semn de respect adus femeii, pentru că în cele mai multe cântece, noi, bărbaţii, vorbim despre femei şi despre dragoste', a spus Ştefan Bănică jr., potrivit agentiadepresamondena.com. Artistul a adăugat că speră să devină o tradiţie spectacolele sale pentru Ziua Femeii.


Ştefan Bănică Jr (Foto arhivă)


De asemenea, cântăreţul a dezvăluit că iubirea pe care o simte în prezent este diferită de ceea ce simţea în adolescenţă, iar acum se simte un bărbat împlinit şi fericit: 'Iubirea pe care o trăiesc acum este mai înţeleaptă, lucrurile se aşează. În perioada adolescentină nu ştiu cât de mult înţelegeai ce înseamnă iubire. Viaţa s-a schimbat de când am o soţie şi doi copii frumoşi. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că ne avem şi suntem împreună'.


Anul acesta, Ştefan Bănică Jr. va susţine două concerte pe 7 şi 8 martie, la Circul Globus.

"

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...