Oltenii, ucişi de "Bilă".

Oltenii, ucişi de "Bilă".: "

Începută de patroni în culise, încleştarea din Bănie, dintre Craiova şi Steaua, a consumat, în această seară, orgolii fierbinţi în iarbă şi pasiuni sincere în tribune, acolo unde 8.000 de olteni au cântat pentru o iubire alb-albastră.

Stelistul Marius Bilaşco (în picioare), poreclit Bilă de apropiaţi, a marcat singurul gol al partidei


Gigi Becali a rămas acasă, răpus de oboseala unei nopţi albe, rezervate împăcării cu Dumitru Dragomir, şeful Ligii. Prima răbufnire a Ştiinţei, o echipă încropită în pripă de italianul Napoli, a avut-o Florin Costea (5), care a ratat singur cu portarul, din şase metri. Tot el a risipit, nouă minute mai târziu, pasa perfectă a lui Mihai Costea, iar destinul i-a pedepsit pe olteni. O centrare de manual a lui Marinescu l-a găsit pe Bilaşco, alintat Bilă de prieteni, stăpân pe careul mic, de unde, din două încercări, a deschis scorul (31).


Buimăciţi, craiovenii au fost la câţiva centimetri de KO, dar Nicolae Dică, prea puţin inspirat în această seară, a ratat cu seninătate. A doua parte a luptei ne-a rezervat un fotbal tocit, fragmentat de faulturi şi de încercări stângace. Până la final s-a jucat ca în curtea şcolii, fără repere, fără profesori şi, mai ales, fără şanse pentru Craiova.

"

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...