Exclusiv | Vrăjitoarea Sultana: „Monica e un drac cu chip de înger. ...

Exclusiv | Vrăjitoarea Sultana: „Monica e un drac cu chip de înger. ...: "

Sultana (36 de ani), fiica 'reginei magiei albe' Maria Câmpina, o sfătuieşte pe Monica Columbeanu să nu mai meargă pe la vrăjitoarele care practică magia neagră şi să nu îşi mai bată joc de Irinel Columbeanu. 'E un drac cu chip de înger', spune Sultana (foto jos) despre Monica.
Vrajitoarea Sultana este convinsa ca Monica i-a facut farmece lui Irinel Columbeanu
'Eu am văzut de mult că Irinel are farmece făcute. Sunt blesteme vechi, aruncate pe capul lui, care, dacă nu sunt oprite, le poate duce din generaţie în generaţie. Eu pot să-l ajut pe Irinel să scape să toate aceste farmece şi blesteme', a declarat vrăjitoarea Sultana în exclusivitate pentru Libertatea.ro.


'De ce sunt farmecele numai pe el? Pentru că Monica i-a vrut răul şi i-l vrea în continuare. Ea este un drac cu chip de înger. I-a făcut făcătură cu cap de mort pentru a lega un blestem mare asupra lui şi pentru a-l pune la pat. A fost la vrăjitoare, eu ştiu asta pentru că lumea noastră este mică şi se duce vorba. Monica a jucat teatru cu căsnicia ei, iar acum vrea să-l distrugă pe Iri. Un bărbat a sfătuit-o de-a lungul timpului şi a influenţat-o', continuă celebra prezicătoare.

La final, ea îl avertizează pe Irinel Columbeanu să aibe grijă că va avea o cumpănă în viaţă, iar dacă nu scapă de blestemele care i-au fost aruncate pe cap, este posibil să aibe un accident şi să rămână imobilizat la pat.

"

0 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...